Business Hi-Tech

Nexus 6 apare în primele imagini neoficiale

Nexus 6 apare în primele imagini neoficiale

Autor: Cătălin Niţu

03.10.2014, 11:14 1445

Nexus 6 este iar în lumina reflectoarelor în urma unor leak-uri. Dacă până în prezent aveam la dispoziţie doar liste de specificaţii neoficiale şi câteva menţiuni din sursele pentru următoarea variantă a sistemului de operare Android, noile informaţii vin la pachet şi cu o imagine în care se presupune a fi surprins noul dispozitiv.

Informaţia vine de pe site-ul 9to5Google şi oferă o imagine cu prototipul telefonului. Nexus 6 se zvonea a fi realizat de Motorola, iar aceste imagini aproape confirmă acest lucru, întrucât smartphone-ul cu numele de cod „Shamu” seamănă izbitor de mult cu modelele Moto X şi Moto G.

Noul leak oferă aceeaşi listă de specificaţii tehnice pe care ocunoşteam de câteva luni bune: procesor Snapdragon 805, display de 5,92” cu rezoluţie 2560 x 1440 pixeli, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Aparent phablet-ul Google nu este realizat pentru a înlocui Nexus 5, existenţa lui fiind mai degrabă o completare a ofertei hardware a companiei. Astfel, Google poate oferi propria alternativă când vine vorba despre telefoane gigant, Nexus 6 devenind un rival pentru iPhone 6 Plus, Galaxy Note 4 şi alte dispozitive de acest gen.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO