Business Hi-Tech

Net mobil, telefoane subvenţionate şi trafic inclus pentru unele aplicaţii - oferta Vodafone de Paşte

Net mobil, telefoane subvenţionate şi trafic inclus pentru unele aplicaţii - oferta Vodafone de Paşte

Samsung Galaxy Ace Plus

Autor: Adrian Seceleanu

09.04.2012, 00:07 510

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefoane mobile, mizează pe oferte ce inclus bonus de internet pe mobil, trafic gratuit în 3 dintre cele mai folosite aplicaţii pe mobil din România, precum şi pe reducerea preţurilor pentru o serie de telefoane pentru a atrage abonaţi în perioada sărbătorilor de Paşte, a anunţat operatorul.

Abonaţii, atât cei noi cât şi cei existenţi, au acum 500 MB trafic internet pe mobil pentru abonamentele Mega 8/11/17/25/45, Mega 8/11 Plus şi pachetele smartphone. Bonusul de 500 MB este valabil în primele 3 luni de la activarea abonamentului.

Pe perioada promoţiei abonaţii Vodafone vor primi trafic gratuit în 3 dintre cele mai populare aplicaţii pe mobil dezvoltate local: Şapte Seri, Cinemagia şi Seenow.

Printre telefoanele oferite la preţuri subvenţionate se numără LG Optimus L3 (la 19 euro cu abonamentul Mega 8 şi internet pe mobil 500 MB), Samsung Galaxy Ace Plus (la 69 Euro cu abonamentul Mega 8 plus internet pe mobil 500 MB) sau Samsung Galaxy S II (la 99 Euro cu abonamentul Mega 25 şi internet pe mobil 1 GB).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO