Business Hi-Tech

Neogen a lansat un serviciu de licitatii online

01.02.2005, 00:00 14

Furnizorul de servicii online Neogen a lansat in sectiunea de Shopping a portalului sau o pagina dedicata licitatiilor pe Internet, unul dintre cele mai cautate servicii pe piata internationala.
In Internetul romanesc mai exista doua servicii de acest gen, www.okazii.ro - detinut de fondul american de investitii Netbridge, si www.eeebid.ro - de asemenea parte a unui grup american, dar care are ca target in special companiile. Serviciul de licitatii online oferit de Neogen a fost inclus in sectiunea de anunturi gratuite, astfel incat cei care or sa vanda ceva pe Internet sa poata controla mai bine acest proces, pentru a obtine pretul dorit. Practic, textul anuntului este acelasi, doar modalitatea finala de vanzare (directa sau licitatie) difera.
Recent, Neogen a lansat si o noua versiune a portalului sau, www.neogen.ro, cu un design nou, similar celui mai mare site de Internet din lume, www.yahoo.com. Compania a fost infiintata in 2000, de cinci intreprinzatori romani, care sunt si actionarii companiei. Compania a avuit anul trecut o cifra de afaceri de 400.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO