Business Hi-Tech

Nemtii de la Materna cumpara Best IT Solutions

28.05.2007, 16:59 21

Compania germana Materna a achizitionat 75% din actiunile furnizorului local de servicii IT Best IT Solution, restul de 25% ramanand in posesia fondatorului Alin Bittel.
Potrivit reprezentantilor firmei romanesti, care au refuzat sa ofere detalii privind valoarea tranzactiei, achizitia face parte din stategia de extindere in spatiul est-european a companiei germane.
Best IT Solutions este specializata in solutii IT de Servicie Management pentru companii din sectorul public, telecomunicatiilor si financiar-bancar.
Compania, care isi va defasura pe viitor activitatea sub denumirea Materna Information & Communications, are in prezent opt angajati si intentioneaza sa atinga in urmatorii doi ani un numar de circa 30.
Infiintata in 2004, Best IT Solutions a inregistrat anul trecut afaceri in valoare de aproximativ 400.000 de dolari (974.000 lei, 300.000 euro).
Materna, companie care furnizeaza solutii IT complete pentru optimizarea proceselor din cadrul companiilor si administratiilor publice, detine la nivel mondial 1.200 de angajati, iar in anul fiscal anterior a realizat o cifra de afaceri de 150 de mil. de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO