Business Hi-Tech

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone: Vrem să fim pregătiţi de integrarea cu UPC din ziua 1, avem deja o echipă de integrare

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa de telefonie mobilă, şi una dintre cele mai mari companii locale, a creat deja o echipă care pregă­teşte intern strategia de integrare cu com­pania de cablu UPC, ast­fel încât imediat ce tran­zacţia va fi aprobată de Co­mi­sia Europeană să existe un plan de urmat.

„Am început deja efor­turile, avem o echi­pă de integrare care lucrează la fie­care flux de acti­vi­tăţi, de la comer­cial, la IT, la re­sur­se umane. Asta nu înseamnă că nu func­ţionăm în conti­nua­re ca două com­panii separate, independente, suntem competitori. Dar ne pregătim pentru a şti în ce ordine vom realiza diferite activităţi şi pentru a fi bine organizaţi, pentru a şti de unde începem, de unde are sens să începem“, a declarat într-un interviu pentru ZF Murielle Lorilloux, care a preluat în septembrie 2017 con­ducerea Vodafone România.

Una dintre cele mai mari provocări ale acestei operaţiuni va fi legată de in­te­grarea sistemelor, a admis Lorilloux.

„Integrarea sistemelor va fi o sar­cină destul de complicată pentru toţi, pentru că fiecare dintre părţi are pro­priile sisteme. Integrarea tuturor aces­tor sisteme într-o ofertă complet con­vergentă de servicii va fi plină de pro­vocări din punctul de vedere al tim­pului dar sperăm să vedem beneficii încă din primele luni şi să putem oferi pachete cu o valoare bună clienţilor.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.