Business Hi-Tech

Mind Software din Iaşi: Avem peste 30 de clienţi pentru softul de facturare, iar cei mai mulţi clienţi sunt din SUA şi zona Asia-Pacific

Mind Software din Iaşi: Avem peste 30 de clienţi pentru...

Autor: Ioana Nita

01.03.2019, 20:00 852

Compania, de origine israeliană, are aproape 200 de angajaţi în România, fiind într-o continuă căutare de personal, în special programatori.

Mind Software SRL, subsidiara locală a grupului israelian MIND CTI, specializat în furnizarea de soluţii de facturare şi servicii pentru relaţiile cu clienţii în industria telecom, are în prezent peste 30 de clienţi pentru softul de facturare dedicat serviciilor de telefonie fixă şi mobilă, precum şi pentru cele de cablu TV şi internet, majoritatea clienţilor fiind din SUA şi zona Asia-Pacific.

„Avem între 30 şi 50 de clienţi pentru soluţia noastră de facturare MindBill, iar cei mai mulţi sunt din SUA şi zona Asia-Pacific. Unul dintre cei mai mari clienţi din zona Asia-Pacific este Dokomo, subsidiara ma­relui concern japonez NTT Dokomo, care este prezent şi la noi pe piaţă cu firma NTT Data“, a declarat pentru ZF Cosmin Sufaru, project manager la Mind Software SRL. Compania a făcut parte din delegaţia Ro­mâniei la Mobile World Congress, cel mai mare eveniment dedicat industriei telecom, organizat săptămâna aceasta la Barcelona.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO