Business Hi-Tech

Millennium Tour atacă şi piaţa de servicii turistice online cu platforma Concediu.com

Millennium Tour atacă şi piaţa de servicii turistice...

Autor: Simona Tatu

15.03.2017, 00:05 476
Millennium Tour, agenţie de turism cor­porate travel, a lansat proiectul Concediu.com, o platformă prin care turiştii îşi pot rezerva pachete turistice în România, cât şi în străinătate.

Investiţia iniţială în dezvoltarea platformei a fost de 100.000 de euro, iar în decurs de cinci ani se vor investi peste un mi­li­on de euro, estimează oficialii de la Millennium Tour. Mutarea agenţiei vine în contextul în care online-ul câştigă teren şi în domeniul tu­ris­mului, tot mai multe persoane îşi caută va­can­ţele online şi preferă să plătească pentru acestea cu cardul. Pe fondul dezvoltării segmentului online, pe piaţă au apărut diverse aplicaţii şi site-uri care le permit turiştilor să cumpere cazare, tran­s­port sau pachete turistice integrate. Booking.com, trivago.ro, momondo.ro sau vola.ro sunt doar câteva exemple de astfel de platforme.

„În acest moment sunt foarte puţini turişti care cumpără vacanţele online, aproximativ 70-80% dintre ei vin în agenţie. În următorii doi-trei ani balanţa se va înclina mai mult spre cei care îşi vor face cumpă­raturile în mediul online”, a spus Mădălin Măncilă, director general al Millennium Tour.  Platforma Concediu.com permite turiş­tilor să achiziţioneze pachete care in­clud cazare, transport şi masă pentru numai 40 de destinaţii turistice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO