Business Hi-Tech

Mihai Scemtovici, General Manager SolvIT Networks: În cazul unui atac cibernetic, îţi poate pune la pământ afacerea. Discrepanţa între un atac fizic şi unul cibernetic este uriaşă.

Mihai Scemtovici, General Manager SolvIT Networks: În...

Autor: Ştefan Stan

22.05.2017, 13:15 431

Atacul a schimbat viziunea în ceea ce priveşte paradigma securităţii. Companiile au conştientizat faptul că atacurile cibernetice pot fi de mare amploare. Dacă ne uităm la numere, 230.000 de computere în zeci de ţări au fost afectate cu ultimul atac, este de o amploare care nu s-a mai văzut, a spus Mihai Scemtovici, General Manager SolvIT Networks, în cadrul conferinţei ZF Mobilio 2017.

”Am fost prea mult blocaţi în genul de achiziţie al unor sisteme de lacăte. În continuare se cumpără sisteme de supraveghere video, se fac contracte cu firme de securitate, se cumpără uşi blindate, dar pericolul nu este acolo. În cazul unui atac cibernetic, îţi poate pune la pământ afacerea. Discrepanţa între un atac fizic şi unul cibernetic este uriaşă”, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO