Business Hi-Tech

Microsoft pregăteşte primul smartphone utilizabil prin gesturi

Microsoft pregăteşte primul smartphone utilizabil prin...

Autor: Dorian Prodan

10.06.2014, 18:36 306

Zvonul care afirmă că Nokia (sau, mai nou, Microsoft) pregăteşte un telefon Lumia care va oferi posibilitatea controlului cu ajutorul gesturilor are mai bine de jumătate de an, însă apropierea datei presupusei lansări a acestui model scoate la iveală noi detalii. Mai multe, se pare că aceste tehnologii vor fi implementate pentru prima oară nu pe un model de vârf obişnuit, ci în urmaşul modelului Lumia 1020, scrie Go4it.

Conform unor informaţii noi oferite celor de la The Verge de surse anonime din interiorul Microsoft, se pare că tehnologia 3D Touch va debuta odată cu modelul McLaren, fost Goldfinger, aşa cum se zvonea deja. Pe lista interacţiunilor facilitate de această tehnologie se găsesc unele trucuri deja folosite de alţi producători într-o formă sau alta, cum ar fi ridicarea telefonului la ureche pentru preluarea unui apel sau acoperirea ecranului cu palma pentru întreruperea soneriei, dar şi o serie de lucruri noi.

Citiţi mai multe despre primul smartphone utilizabil prin gesturi pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO