Business Hi-Tech

Microsoft face încă un pas spre lansarea noului Office şi Skype for Business

Microsoft face încă un pas spre lansarea noului Office...

Autor: Aurelian Mihai

17.03.2015, 00:00 177

Gigantul american Microsoft se pregăteşte să lanseze în a doua jumătate a anului noua versiune a suitei de aplicaţii Office, una dintre cele mai importante surse de venituri ale companiei, precum şi o variantă a aplicaţiei de mesagerie Skype destinată mediului de business. Până la lansarea oficială, Microsoft le oferă însă dezvoltatorilor şi utilizatorilor versiunile preview pentru pachetul Office 2016 şi aplicaţia Skype for Business care va fi însă disponibilă în varianta finală mai devreme, începând cu luna aprilie. 

Printre elementele de atracţie ale pachetului Office 2016 se numără componenta Outlook,  care are îmbunătăţiri pentru folosirea mai eficientă a spaţiului de stocare, performanţe crescute la livrarea mesajelor e-mail şi pentru funcţia de căutare. Alte îmbunătăţiri au fost aduse în aplicaţiile Word 2016 şi Excel 2016, vizând funcţia pentru inserarea de imagini.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO