Business Hi-Tech

Microsoft extinde portofoliul de soluţii dedicate modului de lucru hibrid: „La baza acestor inovaţii stau cercetările în domeniul colaborării virtuale, derulate de-a lungul deceniilor, iar pandemia a creat un cadru care a impus o regândire şi o reorganizare a muncii în această direcţie”

Microsoft extinde portofoliul de soluţii dedicate...

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.06.2021, 16:22 122

Gigantul american Microsoft extinde portofoliul de soluţii dedicate modelului de lucru hibrid, care îmbină practic munca de la birou cu cea de acasă, având în vedere că evenimentele din ultimul an au generat acest nou mod de lucru, hibrid, care va continua şi după trecerea pandemiei, potrivit unui comunicat de presă transmis de companie.

„În acest context, Microsoft va prezenta ultimele actualizări din platformele Microsoft Teams şi Microsoft Viva, gândite pentru a facilita acest nou model de lucru. La baza acestor inovaţii stau cercetările în domeniul colaborării virtuale, derulate de-a lungul deceniilor, iar pandemia a creat un cadru care a impus o regândire şi o reorganizare a muncii în această direcţie”, transmit reprezentanţii Microsoft.

Astfel, soluţiile dedicate modului de lucru hibrid îşi propun să aducă noi beneficii utilizatorilor, în ceea ce priveşte şedinţele organizate în format hibrid pentru fiecare participant în parte, indiferent dacă aceştia participă online sau offline. De asemenea, compania Microsoft a prezentat noile soluţii în cadrul evenimentului „Hybrid Work Moment“.

„Am aflat cu toţii care sunt noutăţile din Teams Rooms, inclusiv noile opţiuni pentru video, precum şi care sunt exerciţiile de meditaţie dezvoltate de Headspace integrate în aplicaţia Viva Insights din Teams. Toate acestea au scopul de a le oferi angajaţilor posibilitatea de a se relaxa înainte de prezentările importante sau de a se deconecta la finalul programului de lucru”, arată sursa citată anterior.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO