Business Hi-Tech

Microsoft certifica o aplicatie romaneasca pentru gestionarea vanzarilor

08.10.2004, 00:00 36

Aplicatia destinata optimizarii activitatilor de vanzari Expert Mobile Agent, dezvoltata de producatorul soft din Craiova SoftExpert, a fost inclusa in programul .NET Connected al Microsoft, fiind conforma cu standardele gigantului american.
Prin folosirea unei astfel de aplicatii, firmele pot eficientiza divizia de vanzari si promovare, atat prin scaderea cheltuielilor (telefon mobil, combustibil, papetarie etc.), cat si prin cresterea vanzarilor (un numar mai mare de clienti vizitati zilnic, datorita optimizarii rutelor si scurtarii timpului petrecut la fiecare in parte).
Expert Mobile Agent, ajunsa la versiunea 2.0, a fost testata de firma independenta americana VeriTest. Trecerea cu succes a perioadei de testare le garanteaza tuturor utilizatorilor aplicatiei faptul ca aceasta este conforma cu standardele Web Services, acceptate de intreaga industrie IT. Aplicatia dezvoltata de SoftExpert este prima de acest gen din Romania care primeste aceasta recunoastere din partea Microsoft, spun oficialii companiei.
Compania SoftExpert, infiintata in anul 2000, a devenit un partener pentru companii precum Connex, Novensys, Scop Computers si PalmOne Romania. Printre clientii SoftExpert se numara companii multinationale ca Terapia, Campofrio, Lundbeck, Zentiva, A&A Records.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO