Business Hi-Tech

Michael Tsamaz, şeful OTE: Grupul Telekom România trebuie să devină mai „suplu“

Michael Tsamaz, şeful OTE

Michael Tsamaz, şeful OTE

Autor: Adrian Seceleanu

13.08.2019, 08:15 1527

Situaţia grupului Telekom Ro­mânia se află „sub control“, iar progresul aşteptat de la echipa de conducere din Bucureşti se ma­terializează „constant“ astfel că rezultatele ar trebui să fie şi mai bune în următoarele tri­mestre inclusiv pe fondul programului de restructurare care va determina o reducere a costurilor, au declarat în cadrul unei întâlniri cu analişti financiari şefii grupului elen OTE, prin intermediul căruia nemţii de la Deutsche Telekom controlează foştii operatori Cosmote şi Romtelecom.

„În România aş spune că acum situaţia este sub control. Desigur, lucrurile nu sunt toate acolo unde am fi vrut să fie, dar progresul pe care îl aşteptăm se materializează constant şi ar trebui să devină mai vizibil în trimestrele următoare. Până atunci, trecem printr-un program care să ne permită să fim mai fit“ (n. red. – „în formă), a declarat Mi­chael Tsamaz, pu­ter­nicul CEO al grupului elen OTE.

Telekom România a anunţat că are în plan să-şi reducă personalul cu aproape 700 de oa­meni, peste 10% din nu­mărul total de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO