Business Hi-Tech

Michael Tsamaz, CEO al OTE: Investiţia de 180 mil. euro arată că avem planuri pe termen lung în România

Michael Tsamaz, CEO al OTE: Investiţia de 180 mil. euro arată încrederea noastră în România

Michael Tsamaz, CEO al grupului elen de telecomunicaţii OTE şi al Cosmote Group

Autor: Adrian Seceleanu

26.09.2012, 13:34 637

Cele aproape 200 de milioane de euro care vor fi plătite până la jumătatea anului viitor de Cosmote România pentru licenţele telecom arată cât de importantă este această piaţă pentru grupul elen OTE, a declarat pentru ZF Michael Tsamaz, CEO al grupului elen de telecomunicaţii OTE şi al Cosmote Group.

"Investiţia semnificativă de 179.880.000 euro în spectru dovedeşte încrederea noastră în România şi, de asemenea, securizează interesele noastre curente de business pe care le avem în această ţară, pentru următorii 15 ani. Toate acestea ne vor permite să ne urmăm planurile de creştere, oferind totodată servicii avansate clienţilor noştri", a declarat Tsamaz.

Grupul elen OTE controlează în România companiile Cosmote, Romtelecom, Germanos şi Zapp - care au un rulaj anual cumulat de peste 1 mld. euro.

Grupul OTE a anunţat recent că vrea să iasă de pe piaţa de telefonie mobilă din Bulgaria, subsidiară pentru care caută un cumpărător.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO