Business Hi-Tech

Mega-contract prin negociere directă la Primăria Sector 1, pentru achiziţia a 45.000 de tablete. Bugetul estimat pentru negocierea prevăzută pentru data de 26 august: peste 78 de milioane de lei, fără TVA

Primăria Sectorului 1 din Bucureşti ar putea atribui miercuri, prin negociere directă, un contract în valoare de peste 78 de milioane de lei (16 milioane de euro) pentru achiziţia a 45.000 de tablete prin Administraţia unităţilor de învăţământ preuniversitar şi unităţilor sanitare publice Sector 1, conform datelor dintr-un anunţ publicat de unitate în presa centrală.

“Procedura aplicată pentru atribuirea contractului: negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare. 3. Tip de finanţare: Fonduri bugetare legal constituite 4. Valoarea estimată a contractului de furnizare dispozitive mobile de calcul ce urmează a fi încheiat este de 78.255.000 lei fără TVA, la un preţ unitar fara TVA in cuantum de 1.739 lei/produs. 5. Data limită pentru solicitarea clarificărilor: 24.08. 2020 ora 14.00 6. Data limită de răspuns la clarificari din partea autorităţii contractante: 25.08.2020, ora 14.00”, conform sursei citate. Câştigătorul va trebui să livreze tabletele în 10 până la cel mult 20 de zile, conform anunţului.

În cadrul sistemului electronic de achiziţii publice apare şi un anunţ de participare pentru organizarea aceleiaşi achiziţii de tablete, prin licitaţie deschisă, document care însă apare a fi în curs de validare. Administraţia unităţilor de învăţământ preuniversitar şi unităţilor sanitare publice Sector 1 publicase anunţul în data de 18 august. Bugetul estimat pentru achizţia de tablete era estimat în cadrul anunţului la 78,3 - 86,9 mil. lei.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.