Business Hi-Tech

Mediafax pune trei jocuri pe portalul Orange

06.12.2007, 19:32 21

Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu si Diana Dumitrescu sunt primele vedete romanesti a caror imagine este folosita in trei jocuri pentru telefonul mobil, create de divizia de telefonie mobila din cadrul agentiei Mediafax si disponibile pe site-ul Orange World, portalul WAP al operatorului Orange Romania.
Cele trei jocuri, "Nicoleta Luciu Poker", "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks" si "Diana Dumitrescu XCuts", pot fi descarcate, contra cost, de catre clientii Orange care au serviciul WAP activat si un telefon compatibil Java. Pretul pentru fiecare joc este 2,50 euro, fara TVA, insa, odata descarcat, jocul este stocat in memoria telefonului si poate fi folosit nelimitat.
Jocurile pot fi comandate si prin trimiterea unui mesaj text gratuit cu codul jocului, la numarul 344. Utilizatorii vor primi pe telefon un link, pe care trebuie sa il acceseze prin wap pentru a descarca jocul ales.
Cele trei jocuri sunt dezvoltate folosind tehnologia Java Micro Edition si sunt suportate de majoritatea marcilor de telefoane mobile care au platforma Java implementata.
Mediafax este cel mai mare furnizor roman de informatie generala si de business, liderul pietei romanesti in furnizarea de fluxuri de stiri si informatii in timp real. Din 2003, Mediafax este producator, agregator si integrator de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila din Romania. Prin Mediafax Telefonie Mobila, sute de mii de posesori de telefoane mobile au acces la stiri din toate domeniile actualitatii, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri).
Orange World este un portal WAP multimedia, cu un design inovator, navigare simpla si intuitiva, care ofera clientilor Orange continut mobil variat din domeniile stiri, sport, muzica, film, emisiuni TV si videoclipuri. Pentru a oferi clientilor sai o experienta multimedia completa, continutul Orange World este permanent imbogatit. In prezent, Orange World gazduieste un catalog de peste 700 de jocuri pentru telefonul mobil, Music Store, cu peste 700.000 de titluri din toate genurile muzicale, precum si 20 de posturi TV live, cea mai extinsa oferta de posturi nationale si internationale accesibile direct pe telefonul mobil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO