Business Hi-Tech

Martin Scheepbouwer, CEO al OLX Group: Vom ataca noi segmente de pe piaţa de anunţuri din România

Autor: Adrian Seceleanu

24.02.2017, 00:07 788

Naspers, unul dintre cele mai puternice grupuri din industria globală de comerţ electronic, va ataca noi zone de pe piaţa de anunţuri online din România, ca parte a unei strategii de extindere care ia în calcul potenţialul semnificativ de creştere pe care îl are piaţa locală.

„Sunt multe alte categorii care pot fi integrate foarte bine pe platforma OLX. Este vorba de joburi, de servicii pentru gospodării, dar şi de multe alte categorii pe care le evaluăm“, a declarat Martin Scheepbouwer, CEO al OLX Group. „Piaţa din România este una matură, dar asta nu înseamnă că busi­nes­sul nostru nu se poate dubla din punctul în care se află acum“.

Grupul OLX evaluează posibilita­tea de a lansa în Româ­nia şi o platformă care să simplifice co­merţul între companii. „Ne gândim să mergem şi mai departe pentru că există şi alte vo­lume semnificative de comerţ care se desfăşoară astăzi rela­tiv ineficient, unde sunt practicate comisioane mari de către intermediari. Mă refer la comerţul între companii“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO