Business Hi-Tech

Mariana Ungureanu, fondatoarea Think Tank 360°, ONG activ în sectorul IT: În curând vom deschide un hub dedicat ştiinţei datelor în România, care va include programe educaţionale pentru elevi şi studenţi. „Am demarat discuţii cu şapte universităţi din ţară şi deja avem trei proiecte de master în derulare, pe zona de Data Science şi care vor începe din toamna acestui an“

Mariana Ungureanu, fondatoarea Think Tank 360°: Urmează să dezvoltăm programe educaţionale în zona de data science în alte trei universităţi din România.

Mariana Ungureanu, fondatoarea Think Tank 360°: Urmează să dezvoltăm programe educaţionale în zona de data science în alte trei universităţi din România.

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.03.2021, 19:00 289

Think Tank 360°, organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv accelerarea dezvoltării noilor tehnologii şi digitalizării, înfiinţat la finalul anului trecut de românca Mariana Ungureanu, are în plan deschiderea unui centru dedicat ştiinţei datelor – Data Science Hub – în România, care va include programe educaţionale pentru elevi şi studenţi.

„În curând vom deshide un Data Science Hub, care va include programe educaţionale pentru elevi şi studenţi şi care îşi propune să ducă la acţiuni specifice de incluziune a femeilor în sectorul tehno­logiei“, a spus pentru ZF Mariana Ungu­reanu, fondatoarea Think Tank 360°.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO