Business Hi-Tech

Make It Oradea a investit 50.000 euro în planurile de extindere la nivel naţional ale CautCurier.ro. Platforma de servicii last–mile delivery vrea să atragă investiţii totale de 300.000 euro

Make It Oradea a investit 50.000 euro în planurile de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

03.01.2024, 15:12 173

CautCurier.ro, platforma de servicii last–mile delivery, anunţă o investiţie de 50.000 de euro din partea asociaţiei Make It Oradea, şi vizează extinderea serviciilor în cinci oraşe din România, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Primele oraşe vizate pentru extindere sunt Oradea, urmând Bucureşti, Cluj şi Iaşi.

„Investiţia oferită de Make It Oradea reprezintă un moment de cotitură pentru CautCurier.ro şi confirmă încrederea în viziunea noastră de a transforma modul în care oamenii experimentează serviciile de curierat în România. Ne dorim să fim prezenţi în inimile a cât mai multor clienti şi suntem hotărâţi să creăm o reţea de livrare de încredere şi accesibilă in Romania, înainte de a ne extinde către vest” a spus Cătălin Anghel, CEO al CautCurier.ro.

Investiţia de 50.000 de euro face parte dintr-o rundă deschisă prin intermediul căreia echipa CautCurier.ro vrea să atragă în total 300.000 euro. Cu ajutorul acestei sume, compania va scala afacerea către 10 noi oraşe, în total. O parte importantă din fonduri va fi folosită şi pentru dezvoltarea smart tag-ului, împreună cu lansarea de proiecte pilot pentru acesta, arată sursa citată.

„Sectorul de livrări este într-un proces profund de remodelare. Am putut observa încă din pandemie importanţa şi deficienţele acestuia. Credem că echipa CautCurier.ro v-a găsi modalităţi inovatoare prin care să facă experienţa de livrare una adaptată nevoilor noastre actuale şi viitoare. Prin investiţiile şi sprijinul nostru, dorim să contribuim la păstrarea, atragerea şi creşterea start-up-urilor inovative de tehnologie şi să dezvoltăm Oradea într-o destinaţie tot mai atractivă pentru fondatori şi start-up- uri”, a spus David Achiml, director executiv Make It Oradea.

Planurile companiei pentru anul în curs mai vizează şi creşterea numărului de livrări de la 10.000 în 2023, la 100.000 de livrări în 2024, dezvoltarea infrastructurii, creşterea reţelei de curieri şi clienţi, optimizarea şi îmbunătăţirea platformei de comandă CautCurier.ro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO