Business Hi-Tech

MAI vrea să cumpere antiviruşi de peste 53 de milioane de lei

MAI vrea să cumpere antiviruşi de peste 53 de milioane...

Autor: Andrei Dumitrescu

20.03.2015, 17:34 367

Potrivit caietului de sarcini publicat de reprezentanţii MAI pe site-ul SEAP, achiziţionarea programelor împotriva viruşilor informatici şi software-ului de tip malware, spyware şi spam urmăreşte să "elimine riscul contaminării cu viruşi informatici sau alte materiale maliţioase şi să asigure protecţia eficientă în faţa vulnerabilităţilor cunoscute".

Conform condiţiilor impuse de minister, se va aplica "criteriul preţului cel mai scăzut" iar "ofertantul trebuie să ofere servicii de protecţie informatică la peste 200 de locaţii ale beneficiarului".

În acelaşi timp, pentru a se putea înscrie la licitaţie, societatea interesată trebuie să aibă media cifrei de afaceri globală pe ultimii trei ani de cel puţin opt milioane de lei.

În plus, ofertantul este obligat să prezinte şi o listă cu serviciile prestate în ultimii trei ani, din care să rezulte că a prestat servicii similare a căror valoare a fost de cel puţin 2.500.000 lei, la nivelul a cel mult cinci contracte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO