Business Hi-Tech

Magazinul online de sisteme de securitate Atu Tech ţinteşte vânzări de un milion de euro de Black Friday 2020

„Estimăm vânzări de 1 milion de euro în Black Friday 2020”, a declarat Sorin Felea, cofondator şi director în cadrul Atu Tech, compania care administrează magazinul online atu2tech.ro.

„Estimăm vânzări de 1 milion de euro în Black Friday 2020”, a declarat Sorin Felea, cofondator şi director în cadrul Atu Tech, compania care administrează magazinul online atu2tech.ro.

Autor: Ioana Nita

12.11.2020, 23:13 89

Atu Tech (a2t.ro), unul dintre cele mai mari magazine online specializate în comercializarea de echipamente de securitate pentru casă, estimează că va vinde produse în valoare de circa un milion de euro în cadrul campaniei Black Friday de anul acesta, cu 40% mai mult faţă de ediţia din 2019. Retailerul online organizează campania de Black Friday anul acesta în perioada 13-15 noiembrie.

„Estimăm vânzări de 1 milion de euro în Black Friday 2020 pe a2t.ro, bazându-ne pe o ofertă foarte bine adaptată momentului, cu produse la cele mai bune preţuri din an şi stocuri pregătite din timp. Anul acesta, stocurile pentru BF au crescut cu 70% cantitativ”, a declarat Sorin Felea, cofondator şi director în cadrul Atu Tech, compania care administrează magazinul online atu2tech.ro.

Retailerul online s-a pregătit cu un stoc de 100.000 de produse, din categorii precum supraveghere video, alarme, detecţie incendiu, automatizări de porţi, interfoane şi videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV şi reţelistică.

Anul acesta, Atu Tech introduce pentru prima dată în oferta de Black Friday şi sistemele de termoscanare, ca răspuns la situaţia actuală şi la contextul medical generat de răspândirea de COVID-19. De asemenea, magazinul online va oferi reduceri şi pentru serviciile oferite - suport tehnic, instalare şi service.

„Pentru clienţii noştri, noutatea de anul acesta este că, pe lângă reducerile masive, ei vor avea acces la toate serviciile noastre, regândite şi îmbunătăţite, pentru a le putea livra o experienţă completă: consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor potrivite, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin reţeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare şi returnare gratuite şi drept de retur prelungit la 30 de zile, faţă de 14 zile, conform legii”, a precizat el.

Compania Atu Tech, înfiinţată in 2011 în Sibiu, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9 milioane de euro. Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porţi, interfoane şi videointerfoane, sisteme anti incendiu şi de sonorizare, instalaţii electrice, reţele şi telefonie etc. Atu Tech dispune de o reţea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO