LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF - ECONOMIA VERDE. ORAŞE VERZI: Drumul spre oraşe verzi: spaţii verzi şi transport nepoluant
Business Hi-Tech

Lucian Peticilă, proprietarul Allview: Intrarea pe piaţa TV a fost o mutare bună, veniturile vor creşte anul acesta cu 20%. În ultimii doi ani cifra de afaceri a scăzut de la 307 mil. lei la 76 mil. lei

După doi ani de corecţii dure ale cifrei de afaceri, care a scăzut de la 307 mil. lei în 2016 la 76 mil. lei în 2018, compania din Braşov a reînceput să crească şi mizează pe un plus de 20% pentru întregul an.

Compania Visual Fan, care vinde dife­rite gadgeturi sub bran­dul Allview, a înregistrat în acest an o creştere de 20% a veniturilor şi estimează că va păstra ritmul po­zitiv al încasărilor la nivelul în­tre­gului an, punând astfel capăt unei pe­rioade de trei ani de corecţii dure în care încasările firmei au căzut de la 307 mil. lei la 76 mil. lei. Re­venirea la creştere a fost deter­mi­nată în mare parte de intrarea com­paniei pe piaţa de televizoare inte­ligente.

„Am menţinut rata de creştere de 20% cu care am început anul. Evo­luţia a fost generată în prin­cipal de vânzarea de televizoare. Pe pieţele externe, spre exemplu, cererea de smartphone-uri a scăzut cu aproximativ 10%, dar comen­zile pentru TV-uri au crescut mult mai repede, astfel că rata medie de creştere a cifrei de afaceri s-a păstrat la 20%”, a declarat pentru ZF Lucian Peticilă, CEO şi pro­prietar al companiei. „Ar trebui să ne menţinem creşterea de 20% la nivelul întregului an”, a adăugat el.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.