Business Hi-Tech

Logitech a devenit cel mai mare producător de tastaturi pentru tablete

Logitech a devenit cel mai mare producător de tastaturi...

Autor: Dorian Prodan

26.12.2014, 13:07 228

Ascensiunea rapidă a interesului pentru telefoane şi tablete a dus la apariţia unei adevărate galaxii de accesorii pentru acestea, iar printre companiile care au intrat agresiv pe această nouă piaţă se numără şi cunoscuta Logitech. Un nume consacrat pe piaţa PC, Logitech a profitat de experienţa acumulată în ultimii 30 de ani şi a devenit cel mai mare producător de tastaturi pentru tablete. Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, cel mai recent produs Logitech din această gamă, este însă unul ceva mai atipic.

Design şi construcţie

Utilizatorii de tablete, şi în special utilizatorii produselor Apple, sunt probabil deja familiarizaţi cu tastaturile elegante şi uşoare din gamele Ultrathin sau Folio. Concepute să fie ataşate permanent sau temporar, acestea oferă tastaturi de bună calitate, protejează ecranul şi permit transformarea tabletei într-un mic laptop compact. Între acestea, tastatura Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 iese în evidenţă deoarece este concepută pentru o utilizate diametral opusă.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO