Business Hi-Tech

Logitech a achiziţionat compania americană Blue Microphones cu 117 milioane de dolari

Logitech a achiziţionat compania americană Blue...

Autor: Ioana Nita

01.08.2018, 00:00 120

Logitech, companie de origine elveţiană specializată în producţia de periferice pentru PC-uri, a achiziţionat firma americană Blue Microphones, cu 117 milioane de dolari. Compania Blue Microphones este lider pe piaţa de microfoane de studio pentru profesionişti şi utilizatori casual, iar achiziţia sa reprezintă o nouă oportunitate pentru Logitech. 

„Achiziţia Blue Microphones va accelera intrarea noastră pe o piaţă în creştere şi oferă o modalitate de a transforma pasiunile oamenilor (de la muzică la blogging) în realitate“, a declarat Bracken Darrel, CEO-ul Logitech.  RTB House a fost înfiinţată în Polonia în urmă cu şase ani în urma unei investiţii iniţiale de 350.000 euro, agenţia digitală lansându-şi operaţiunile şi în România începând cu anul 2013. Operaţiunile locale sunt însă administrate din Polonia, la fel cum este şi activitatea agenţiei din celelalte ţări din regiune. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO