Business Hi-Tech

Liviu Drăgan, CEO al Druid: Vrem să atragem o nouă finanţare prin vânzarea unui pachet de 10% din acţiuni. Antreprenorul mizează pe o evaluare de 10 milioane de dolari a companiei la finalul lui 2019

Liviu Drăgan, fondator şi CEO în cadrul Druid: Mă aştept ca veniturile obţinute de pe piaţa externă să depăşească veniturile locale spre sfârşitul anului 2020.

Liviu Drăgan, fondator şi CEO în cadrul Druid: Mă aştept ca veniturile obţinute de pe piaţa externă să depăşească veniturile locale spre sfârşitul anului 2020.

Autor: Ioana Nita

24.07.2019, 09:44 564

Start-up-ul local de tehnologie Druid, specializat în dezvoltarea de roboţi software, are în plan să atragă o nouă finanţare către finalul anului în schimbul unei participaţii de 10% în cadrul companiei, în condiţiile în care din al treilea trimestru start-up-ul va atinge pragul de rentabilitate şi va încheia anul financiar 2019 cu afaceri de un milion de euro. Investiţia totală în Druid de până acum se ridică la 1,6 milioane de euro, din care jumătate a fost investiţia iniţială, iar jumătate provine din finanţarea primită la începutul acestui an.

„Luăm în considerare o posibilă vânzare a 10% din acţiuni şi vedem posibilităţi de a încheia parteneriate şi cu fonduri de investiţii de tip venture capital şi cu equity funds. Există deja discuţii, însă într-o finanţare este important «timing-ul» şi prefer să atingem întâi câteva «milestone»-uri pentru o evaluare corectă a potenţialului Druid”, a declarat pentru ZF Liviu Drăgăn, fondator şi CEO în cadrul Druid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO