Business Hi-Tech

Liudmila Climoc, CEO al Orange, cel mai mare operator de telecom de pe piaţă: Ne pregătim intens reţeaua pentru un vârf de trafic. Arbitrul telecom estimează că traficul în reţelele de comunicaţii va creşte cu până la 50% în această perioadă

Liudmila Climoc, CEO al Orange România: Lucrăm alături de clienţii business pentru a-i ajuta să treacă peste provocările specifice fiecărei industrii.

Liudmila Climoc, CEO al Orange România: Lucrăm alături de clienţii business pentru a-i ajuta să treacă peste provocările specifice fiecărei industrii.

Autor: Adrian Seceleanu

19.03.2020, 14:00 175

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telecom după venituri şi numărul de clienţi, a redimensionat resursele pentru a face faţă unei creşteri semnificative a consumului şi va continua să majoreze capacităţile de trafic, a transmis Liudmila Climoc, CEO al companiei.

„Pentru a asigura continuitatea serviciilor de telecomunicaţii pentru toţi clienţii, în special pentru operaţiunile critice desfăşurate de către personalul medical şi de către autorităţi, am redimensionat resursele telco. În prezent, înregistrăm creşteri importante de trafic pe serviciile de voce şi, de asemenea, trafic mărit pe serviciul de internet. De aceea, monitorizăm cu atenţie nevoile clienţilor noştri în următoarea perioadă şi pregătim reţeaua intens, atât prin creşterea capacităţilor de trafic existente cât şi prin instalarea unor noi echipamente mobile“, a declarat Lidumila Climoc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO