Business Hi-Tech

LinkedIn, investitor într-o finanţare de 50 mil. dolari

LinkedIn, investitor într-o finanţare de 50 mil. dolari
04.04.2018, 00:00 198

SalesLoft, un start-up din Atlanta care ajută companiile să gestioneze faza de primă interacţiune într-un proces de vânzare, a obţinut o investiţie de 50 milioane dolari într-o rundă de finanţare de tip „C”, scrie portalul techcrunch.com.

Principalul investitor a fost Insight Venture Partners, alături de LinkedIn şi Emergence Capital, care au participat de asemenea şi la rundele de finanţare anterioare – „A” şi „B”. În total, start-up-ul a primit până acum o finanţare de 75 milioane dolari, o infuzie semnificativă de capital.

SalesLoft le pune la dispoziţie oamenilor de vânzări o modalitate prin care aceştia să contacteze potenţialii clienţi, precum şi recurenţa cu care să o facă şi ce limbaj să folosească. Kyle Porter, cofondator şi CEO al SalesLoft, a menţionat că start-up-ul creează o schemă de acţiuni pentru echipa de vânzări, aplicând totodată o componentă măsurabilă procesului pentru management.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO