Business Hi-Tech

LG a început producţia noului ecran pentru iPhone 5

LG a început producţia noului ecran pentru iPhone 5

Autor: Adrian Seceleanu

24.08.2012, 00:00 1676

Compania LG Display a demarat producţia de masă pentru un nou ecran, mai subţire, care potrivit unor zvonuri larg râspândite va fi utilizat pentru noul model iPhone al companiei Apple, care ar urma să fie lansat pe 12 septembrie, scrie Reuters.

"Abia am demarat producţia de masă şi nu ne aşteptăm la întreruperi", a declarat Han Sang-beom, CEO al LG Display, una dintre companiile care produce ecrane pentru Apple. Cea mai valoroasă companie IT a lumii va echipa noul iPhone cu un ecran mai mare, după ce principalul său rival - compania sud-coreeană Samsung - a decis ca vârful său de gamă - smartphone-ul Galaxy S3 - să aibă un ecran de 4,8 inchi.

Conform unor surse citate de Reuters ecranul noului iPhone va fi cu 30% mai mare faţă de modelul anterior, respectiv va avea o diagonală de 4 inchi. De asemenea, noul iPhone va fi mai subţire decât modelele precedente odată cu utilizarea unor noi tehnologii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO