Business Hi-Tech

Legrand: Costul echipării unei camere de hotel cu dispozitive inteligente variază între 500 şi 1.000 euro

Călin Paşcalău

Călin Paşcalău

Autor: Ioana Nita

12.10.2019, 00:00 786

Echiparea unei camere de hotel cu dispozitive inteligente, care permit spre exemplu controlul temperaturii, lu­minii sau al dra­periilor, poate costa de la 500 euro şi până la 1.000 de euro, în funcţie de numărul de echipamente insta­late şi de complexitatea so­luţiei, po­trivit reprezen­tan­ţilor locali ai gru­pului fran­cez Legrand, unul dintre cei mai mari pro­du­cători de prize, între­ru­pă­toare şi infrastructuri elec­trice şi di­gitale din lume.

„Este destul de dificil de făcut o es­timare de cost a unei soluţii inte­li­gente pentru un hotel, fiindcă hotelurile diferă ca număr de ca­mere, com­plexi­tate a serviciilor, design in­terior şi pozi­ţionare geogra­fică. Însă, în general, pentru o cameră de hotel, în funcţie de nu­mărul dispo­zi­ti­velor instalate şi com­plexitatea so­luţiei, costul acesteia poate varia între 500 şi 1.000 de euro“, a declarat pentru ZF Călin Paşcalău, di­rectorul general al Legrand Ro­mânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO