Business Hi-Tech

Kostas Fiakas, INFORM Lykos România: Provocarea acestei perioade nu a fost legată de tehnologie, ci de voinţa managementului companiilor de a transforma organizaţiile

ZF Digital Summit `21

Kostas Fiakas, INFORM Lykos România: Provocarea acestei...

Autor: Alex Ciutacu

11.11.2021, 16:51 167

Furnizorii de transformare digitală cu experienţă în piaţă nu s-au confruntat cu o problemă de produse şi soluţii în perioada pandemiei, ci mai degrabă cu mentalitatea managerilor din companii, responsabili pentru decizia de a transforma procesele organizaţiei, a explicat Kostas Fiakas, chief strategy officer, INFORM Lykos România, în cadrul ZF Digital Summit 21.

„Aş spune că nu a fost legat de produse, tehnologia a fost mereu aici. A avut legătură cu voinţa managementului companiilor să transforme organizaţiile, capacitatea de a regândi procesele şi de a avea o strategie clară atât la nivel intern cât şi cu partenerii, într-un scop comun”.

El a punctat că strategia INFORM Lykos România este bazată pe o abordare care începe cu servicii de consultanţă pentru clienţi, dar care cuprinde atât stadiul de diagnostic, cât şi cel de arhitectură de sistem, analiză de business, implementare, respectiv suport după implementare.

„Echipa locală este de peste 30 de oameni, de la developeri, la ingineri, solution arhitects, business analysts, vânzări, şi cu totul avem o abordare completă cu clienţii noştri. Pornim de la consultanţă, gândim soluţia împreună, ajutăm cu arhitecturile necesare şi venim cu suport ca punct unic de contact pentru suport după vânzări pentru toate operaţiunile necesare”.

INFORM Lykos România a lucrat la mai multe proiecte ambiţioase din piaţa locală în perioada pandemiei, în segmente precum cel bancar sau cel de energie.

„Multe dintre cele mai mari 10 bănci sunt clienţii noştri şi am furnizat pentru ei soluţii de data capture pentru informaţii interne, de gestionare şi administrare documente prin soluţia de document management şi îi ajutăm cu optimizarea fluxurilor de lucru şi cu arhivarea”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO