Business Hi-Tech

Kinderpedia, platforma de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli, prezentă la CES 2023. Daniel Rogoz, co-fondator şi CEO: Oportunitatea de a participa la un eveniment tehnologic internaţional de anvergura CES este valoroasă pentru creşterea noastră

Kinderpedia, platforma de comunicare şi management...

Autor: Alexandra Cepăreanu

06.01.2023, 15:59 483

Kinderpedia, platforma locală de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli, este prezentă în cadrul CES 2023, cel mai de impact eveniment tehnologic la nivel mondial, în cadrul căruia s-au adunat anul acesta peste 3.200 de companii din 173 de ţări, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Kinderpedia face parte din prima delegaţie naţională a României prezentă cu un stand la evenimentul global, care se desfăşoară în perioada 5-8 ianuarie la Las Vegas Convention Center.  

„Expansiunea internaţională a Kinderpedia se concentrează în prezent pe Europa şi Orientul Mijlociu. Totodată, oportunitatea de a participa la un eveniment tehnologic internaţional de anvergura CES este valoroasă pentru creşterea noastră, deoarece toată lumea se uită astăzi către Las Vegas. Evenimentul a atras factori de decizie de la cele mai importante companii de tehnologie şi reprezentanţi ai mass-media din toate colţurile lumii”, a spus Daniel Rogoz, co-fondator şi CEO al Kinderpedia.

Platforma Kinderpedia ajută instituţiile de învăţământ să îşi simplifice activitatea administrativă, să economisească timp şi să faciliteze o comunicare dinamică între elevi, profesori şi părinţi. În prezent, platforma este utilizată de şcoli şi grădiniţe din peste 25 de ţări.

„Soluţia acoperă cinci domenii majore de transformare digitală a fiecărei şcoli sau grădiniţe: managementul şcolii, managementul clasei, respectiv catalogul electronic şi toate funcţionalităţile aferente, urmărirea progresului elevilor, comunicarea cu familia şi managementul financiar al şcolii. Kinderpedia este scalabilă, este găzduită în cloud, este multi-language şi multi-currency. Soluţia este accesibilă pe web şi prin aplicaţii mobile native atât pentru şcoală, cât şi pentru familie”, au mai transmis reprezentanţii platformei.

De asemenea, Kinderpedia şi-a marcat recent debutul în Statele Unite, prin colaborarea cu Brave Generation Academy, un lanţ internaţional de centre educaţionale, fondat în Portugalia, care s-a extins în Spania, Italia, Olanda, Africa de Sud, Kenya, Namibia, Mozambic şi Florida, Statele Unite.

Kinderpedia, alături de alte companii româneşti inovatoare, precum Adapta Robotics & Engineering, Cluster Power, Code Agile, Electroarges, Future Tense Technologies, Rinf Outsourcing Solutions, StoneSoup Tech, Web Win Group Net, va fi prezentă până duminică, 8 ianuarie, la Venetian Expo Hall D.  Delegaţia a fost organizată de Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software, filiala Timişoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) şi al Ambasadei SUA la Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO