Business Hi-Tech

Kinderpedia a ajuns la finanţări totale de 3,6 milioane de euro

Start-up-ul local Kinderpedia, care a dezvoltat o soluţie digitală completă de comunicare şi management pentru şcoli şi grădiniţe, a obţinut până în prezent finanţări în valoare totală de 3,6 milioane de euro, cea mai recentă investiţie ridicându-se la 1,8 milioane de euro. Aceasta este de altfel cea mai mare finanţare primită până acum, fondurile venind din partea Early Game Ventures (lead investor), RocaX, Growceanu şi business angels. Kinderpedia este o platformă pentru educaţie, ce oferă întreaga infrastructură digitală necesară instituţiilor de învăţământ pentru a lucra smart şi a comunica eficient şi transparent, atât în clasă, cât şi online.

Pe platforma Kinderpedia sunt înregistrate în prezent peste 2.000 de şcoli şi grădiniţe din 14 ţări, de pe trei continente, ce însumează aproximativ 200.000 de utilizatori. 

“Runda curentă de finanţare ne ajută să ducem mai departe transformarea pe care am început-o în educaţie, prin simplificarea proceselor administrative în şcoli şi grădiniţe şi plasarea parteneriatului profesor-elev-părinte chiar în centrul actului educaţional. În acelaşi timp, ne oferă resursele necesare pentru a continua procesul de scalare, acum, când Kinderpedia beneficiază deja de validare pe mai multe pieţe internaţionale. Nu în ultimul rând, această tranzacţie aduce în comunitatea noastră un partener puternic, cu care împărtăşim valori şi o viziune comună despre viitorul educaţiei - Early Game Ventures - şi ne consolidează colaborarea cu investitorii actuali, cărora le suntem recunoscători pentru sprijin şi încredere”, a declarat Daniel Rogoz, CEO şi cofondator al Kinderpedia. 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.