Business Hi-Tech

Japonezii de la Konica Minolta ajung la afaceri de 24 mil. euro anul acesta

Helmut Ignat, directorul general al Konica Minolta Business Solutions România:

„Nu mai vindem echipamente de birou, aşa cum era pe vremuri. Acum companiile mari aleg să închirieze echipamentele şi să plătească serviciile de print“.

Helmut Ignat, directorul general al Konica Minolta Business Solutions România: „Nu mai vindem echipamente de birou, aşa cum era pe vremuri. Acum companiile mari aleg să închirieze echipamentele şi să plătească serviciile de print“.

Autor: Ioana Nita

08.12.2017, 00:05 311

Compania e lider pe pieţele locale de echipamente de birou şi sisteme de imprimare industrială şi de producţie, cu o cotă de piaţă de peste 35%, respectiv 60%.

Konica Minolta Business Solutions România, subsidiara locală a furnizorului japonez de pro­duselor pentru prelucrarea imaginii, mizează pe afa­ceri de 24 mil. euro în aprilie 2017 - martie 2018, în uşoară creştere faţă de anul fiscal pre­cedent (aproximativ 4%), când cifra de afaceri netă s-a situat la 23,1 mil. euro, potrivit datelor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO