Business Hi-Tech

Japonezii de la Epson au avut o cotă de peste 40% în T1 pe piaţa locală de videoproiectoare

Japonezii de la Epson au avut o cotă de peste 40% în T1...

Autor: Ioana Nita

09.05.2019, 00:05 88

Compania japoneză Epson, unul dintre cei mai mari producători de echi­pamente de imprimare şi video­proiec­toare din lume, a înregistrat în primul trimestru al acestui an o cotă de peste 40% pe piaţa locală de profil din punct de vedere valoric, menţinându-şi astfel poziţia de lider în România, potrivit datelor Futuresource Con­sulting.

„Am început anul într-un ritm bun şi am obţinut o creştere a cotei de piaţă cu rezultate peste aşteptări în primul trimestru, având în vedere că suntem într-o perioadă fără evenimente spor­tive majore care impulsionează întreaga piaţă. Am remarcat în mod spe­cial o cerere importantă pe seg­men­tul mo­delelor Full HD 1080p, în care avem multe opţiuni home cinema, şi al celor care se adresează mediului de bu­si­ness cu rezoluţii WXGA şi WUXGA“, a declarat Simona De­cuseară, director de marketing şi vânzări în cadrul Epson pentru România şi Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO