Business Hi-Tech

Iulian Stanciu a cesionat acţiunea pe care o deţinea direct la PC Garage companiei care administrează eMAG

Iulian Stanciu, acţionar minoritar şi CEO al eMAG

Iulian Stanciu, acţionar minoritar şi CEO al eMAG

Autor: Adrian Seceleanu

10.02.2020, 09:30 1643

Iulian Stanciu, acţionar minoritar şi CEO al eMAG, cel mai mare magazin online din România şi unul dintre cele mai puternice din regiune, şi-a cesionat pachetul de acţiuni pe care îl deţinea direct în cadrul retailerului PC Garage către Dante Internaţional, compania care administrează eMAG, conform unei decizii a acţionarilor din 7 ianuarie, publicată săptămâna trecută în Monitorul Oficial. 

„Acţionarii PC Garage aprobă cu unanimitate de voturi următoarele decizii: transferul tuturor părţilor sociale deţinute în societate de asociatul Iulian Stanciu, respectiv o parte socială, având o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 10 lei, reprezentând 4,7619% din capitalul social al societăţii, în favoarea asociatului Dante Internaţional. Ca rezultat al transferului Iulian Stanciu nu mai deţine calitatea de asociat în cadrul societăţii, iar Dante Internaţional devine asociat unic în cadrul societăţii”, conform documentului citat. eMAG a anunţat în aprilie 2016 achiziţia PC Garage de la antreprenorul Marius Ghenea. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO