Business Hi-Tech

Israelienii de la Ceragon deschid un centru de cercetare dezvoltare în telecom în România

Israelienii de la Ceragon deschid un centru de cercetare dezvoltare în telecom în România

Autor: Adrian Seceleanu

05.09.2012, 19:13 484

Compania israeliană Ceragon, un furnizor de echipamente şi servicii pentru infrastructura companiilor de telecomunicaţii, va deschide în România, cu o investiţie "considerabilă", un centru de cercetare şi dezvoltare. Compania va oferi detalii despre planurile pentru România într-o conferinţă de presă care va avea loc săptămâna viitoare.

"În România, Ceragon va deschide un centru de cercetare şi dezvoltare, propunându-şi să facă o investiţie considerabilă", potrivit invitaţiei transmise de companie.

Ceragon are sediul central în Israel, şi este o companie multinaţională care oferă operatorilor de telefonie mobilă, precum şi altor furnizori de servicii prin cablu/wireless posibilitatea de a livra clienţilor servicii 2G/3G, 4G/LTE.

Compania este listată pe bursa americană Nasdaq şi are o capitalizare de 244 de milioane dolari.

Ceragon a avut venituri de 445 de milioane de dolari în 2011, faţă de 249 mil. dolari în 2010. În primul semestru din acest an compania a avut venituri de 237 mil. dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO