Business Hi-Tech

Isagri România, filială a producătorului francez de soluţii software pentru sectorul agricol, vrea să depăşească 1 milion de euro cifră de afaceri. Preţurile soluţiilor dezvoltate de Isagri încep de la 1.000 de euro şi pot depăşi 50.000 de euro

Alexandru Coclişan, country manager în cadrul Isagri

Alexandru Coclişan, country manager în cadrul Isagri

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.03.2020, 13:30 664

Dezvoltatorul de soluţii soft­ware pentru sectorul agricol Isagri Ro­mânia, filiala locală a com­pa­ni­ei fran­ceze cu acelaşi nume, a în­che­iat anul 2019 cu afaceri de 900.000 de euro, iar pentru anul în curs repre­zen­tan­ţii estimează că cifra de afaceri a com­pa­niei locale va depăşi pragul de 1 milion de euro.

„Isagri România începe anul fiscal la 1 iulie şi îl închide la 30 iulie. Ambiţiile noastre pentru anul următor vizează depăşirea milionului de eu­ro  cifră de afaceri“, a spus pentru ZF Ale­xan­­dru Coclişan, country manager în cadrul Isagri.

Isagri România dezvoltă şi adaptează pentru piaţa locală produse digitale pentru sectorul agricol, precum programul software de management agricol Geofolia, programul de management al contractelor de arendă Arendaş (produs achiziţionat anul trecut şi dezvoltat în România), staţii meteo Meteus, dar şi alte aplicaţii de ges­tiu­ne a cos­turilor pen­tru telefon şi gps-uri pentru măsu­ră­tori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO