Business Hi-Tech

IPhone 7 ar putea fi livrat fără SmartConnector

IPhone 7 ar putea fi livrat fără SmartConnector

Autor: Cătălin Niţu

09.05.2016, 16:47 429

În timp ce unele spun că noul iPhone 7 cu display mare va fi reorientat către gama de dispozitive Pro, renunţând la denumirea „Plus”, altele sugerează că diferenţele faţă de generaţia actuală de smartphone-uri Apple nu vor fi atât de mari. Cel mai recent zvon sugerează că noul iPhone 7 va fi livrat fără un port SmartConnector.

Unele dintre primele imagini cu carcasa lui iPhone 7 Plus/Pro dezvăluia că în partea de jos a dispozitivului ar putea fi găsit un SmartConnector, care să ofere posibilitatea de a ataşa accesorii inteligente.

De asemenea, aceasta ar putea fi o metodă alternativă de încărcare a bateriei, mai ales având în vedere că zvonurile sugerează că noul smartphone Apple se va livra fără jack audio, căştile fiind conectate prin mufa Lightning, notează Go4it.

Conform Mac Otakara, o publicaţie japoneză cu renume pentru leak-uri legate de Apple, compania americană a decis să renunţe la planul de a integra un SmartConnector pe următoarea generaţie de iPhone.

Acest lucru sugerează că iPhone 7 va primi doar o variantă Plus obişnuită, similară cu cele din generaţia 6/6S, fără un design complet schimbat şi fără funcţii „Pro”, asemeni celor două tablete iPad lansate în ultimele luni.

În continuare, există zvonuri despre integrarea unui sistem dual-camera pe modelul mai mare al telefonului, despre adăugarea de difuzoare stereo şi despre limitarea dungilor de plastic de pe spatele telefonului.

Vom afla mai multe informaţii desrpre iPhone 7 în lunile care urmează, telefonul fiind programat pentru lansare în luna septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO