Business Hi-Tech

Internet Explorer 9 vs. Firefox 4 vs. Chrome 9 - galerie FOTO

Internet Explorer 9 vs. Firefox 4 vs. Chrome 9

Internet Explorer 9 vs. Firefox 4 vs. Chrome 9

Autor: Ştefan Vrabie

15.03.2011, 15:00 282

Internet Explorer 9 se anunţă a fi cea mai bunăversiune de Internet Explorer şi foarte diferit decelelalte browsere populare precum Chrome sauFirefox.

Ce înseamnă TrackingProtection, noua funcţie cu care se laudă Internet Explorer9

Primul lucru pe care îl putem vedea la noulbrowser este o nouă interfaţă, sau mai degrabă lipsa ei.Pe când celelalte versiuni era pline de butoane şibare de instrumente, IE9 se străduie să leascundă: tot ce ai nevoie este într-o singura linie în partea desus. IE9, testat împreună cu Firefox 4.0 şi Chrome 9.0, dă dovadăde mai multe aspecte cheie în care domină, cum ar fi: performanţă,uşurinţă în utilizare, fiabilitate, compatibilitate, suport pentrustandardele web şi instrumente pentru dezvoltatorii software,conform testelor făcute de site-ul TechRadar cu programele dereferinţă Kraken şi SunSpider.

La capitolul securitate, a fost testat în maimulte condiţii de către organizaţia de cercetare şi securitateNSS Labs, iar testele au arătat căIE9 este capabil să blochează nu mai puţin de 99%dintre atacurile construite pe considerente sociale (socialengineering), depăşind toate browserele rivale. Toate aceste cuajutorul funcţiei Tracking Protection ce permite personalizareacompletă a unei liste de protecţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO