Business Hi-Tech

Integratorul austriac S&T cumpără firma românească Fair Value şi devine lider pe piaţa de implementări SAP din România

Integratorul austriac S&T cumpără firma românească...

Autor: Adrian Seceleanu

31.08.2018, 00:06 1173

♦ Metodiu Mehmet, fondator şi CEO al Fair Value: Ne-am autofinanţat dezvoltarea până acum, dar pe termen mediu nu am fi reuşit să mai ţinem pasul cu cerinţele clienţilor.

Compania S&T, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT&C de pe piaţa locală, subsidiară a grupului aus­triac cu acelaşi nume, a semnat la finele lunii iulie achiziţia integrală de la antre­prenorul Metodiu Mehmet a companiei Fair Value, unul dintre cei mai cunoscuţi par­teneri ai furnizorului german de soft­ware de business SAP de pe piaţa locală, fondat în anul 2005.

Pentru S&T, companie cu afaceri de 135 mil. lei anul trecut în România şi cu planuri de expansiune puternică pe plan local, tranzacţia aduce un portofoliu im­por­tant de clienţi şi de experţi în tehno­logiile SAP, a declarat pentru ZF Nico­leta Macovei, care a preluat în această primăvară poziţia de general manager al firmei. „Fair Value repre­zin­tă o achiziţie foarte importantă pentru S&T România prin prisma porto­foliului de clienţi, a competenţei şi experienţei pe anumite arii ale SAP pe care S&T nu era prezentă. Atractive au fost şi com­ple­mentaritatea celor două com­panii pe zona de SAP, dar mai ales echipa extrem de calificată şi profe­sională de consul­tanţi“. În tranzacţie au fost implicaţi ex­perţi locali şi de la grup, iar pe partea ju­ri­dică S&T a lucrat cu societatea Rada & Aso­ciaţii, a declarat Nicoleta Macovei, fără a oferi detalii despre valoarea tran­zacţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO