Business Hi-Tech

Indienii de la WNS angajeaza 150 de oameni in Capitala

16.01.2008, 18:01 49

Furnizorul indian de servicii de externalizare WNS Limited a deschis la Bucuresti un centru de suport tehnic destinat clientilor din Uniunea Europeana. In cadrul centrului vor lucra 150 de persoane care vor furniza servicii in limbile franceza, germana, italiana si spaniola pentru clienti cu o gama larga de activitati.
"Prin lansarea centrului din Romania, WNS si-a extins reteaua la 14 unitati si isi dezvolta planurile pentru alte centre in regiune", au declarat oficialii companiei, adaugand ca, intr-o prima faza, centrul va furniza servicii in domeniul financiar si contabil, precum si servicii suport pentru clienti. Potrivit unui studiu recent al companiei de cercetare Gartner, Romania se afla in topul 30 mondial al tarilor recomandate ca locatie pentru deschiderea de centre de servicii IT.
"Bucurestiul ofera o combinatie puternica intre abilitatile legate de limbile straine si talent, ceea ce reprezinta un avantaj competitiv pentru clientii care opereaza in UE", a declarat Eric Selvadurai, managing director WNS pentru Europa.
WNS este una dintre cele mai mari companii din domeniul serviciilor de externalizare pentru firmele din Europa si America de Nord.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO