Business Hi-Tech

Indianul Srini Gopalan, şeful Deutsche Telekom pentru Europa, s-a întâlnit din nou cu premierul Ludovic Orban

Srini Gopalan, şeful Deutsche Telekom pentru Europa, a început să meargă o dată pe lună la Palatul Victoria

Srini Gopalan, şeful Deutsche Telekom pentru Europa, a început să meargă o dată pe lună la Palatul Victoria

Autor: Adrian Seceleanu

15.01.2020, 00:07 2793

În cadrul întâlnirii au continuat discuţiile despre viitorul Telekom România, care vrea să-şi vândă operaţiunile şi perspectivele pieţei locale de comunicaţii.

Srini Gopalan, membru în boardul Deutsche Telekom (DT), responsabil de afacerile din Europa (mai puţin din Germania) ale grupului, s-a întâlnit ieri cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul infrastructurii şi comunicaţiilor, Lucian Bode, şi alţi membri ai echipei guvernamentale, a doua întâlnire dintre cele două părţi din ultimele două luni, pentru a continua discuţiile pe marginea intenţiei DT de a-şi vinde operaţiunile locale. Guvernul a anunţat luni oficial că premierul alături de membri ai echipei de la Palatul Victoria vor avea marţi o întâlnire cu reprezentanţi ai Telekom, fără a oferi detalii. După consumarea întâlnirii guvernul nu a revenit cu date şi nu a mai publicat nici imagini de la întâlnire, aşa cum a procedat în decembrie.

Conform informaţiilor ZF, la întâlnirea la care a participat şi Srini Gopalan a continuat schimbul de informaţii şi opinii despre piaţa locală, în contextul intenţiei DT de a-şi vinde operaţiunile locale, unde şi statul român deţine o participaţie minoritară. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO