Business Hi-Tech

Igor Grosu, CityLink: Voucherele cu 40% reducere s-au vândut cel mai bine de Black Friday

Igor Grosu, CityLink: Voucherele cu 40% reducere s-au...

Autor: Adrian Seceleanu

23.11.2020, 00:00 100

CityLink, o platformă care le permite utilizatorilor din Bucureşti să închirieze cu mobilul maşini şi biciclete (în sezonul de vară), înfiinţată de antreprenorul Igor Grosu, a înregistrat în cadrul cele mai mari vânzări din cadrul campaniei de Black Friday pentru voucherele prin care clienţi cumpărau servicii cu un discount de 40%.

„În cadrul promoţiilor eMAG Black Friday şi CrazySale, 42% dintre utilizatorii care au achiziţionat pachetele speciale CityLink au optat pentru achiziţia pachetului de credit de 100 de lei în aplicaţie, la un preţ de 60 de lei. 14% dintre cumpărători au ales pachetul de credit în valoare de 80 de lei, la un preţ de 50 de lei, iar podiumul a fost completat de cei 9% care au optat pentru creditul de 300 de lei, la un cost de vânzare de 200 de lei. Pe parcursul zilei de promoţii, clienţii au optat şi pentru închiriere pe termen lung, pentru Mercedes C Class, Toyota Corolla şi Toyota Yaris, în pachete ce acoperă nu doar timpul şi kilometrii de închiriere, ci şi combustibilul inclus în toate variantele de servicii Citylink“, a declarat pentru ZF Igor Grosu, fondator şi CEO al CityLink.

Spre exemplu clienţii au avut în ofertă vouchere cu caracteristici precum: 3 zile cu un Mercedes clasa C - 850 de lei, o lună cu o Toyota Corrola hibrid - 3.700 de lei, 7 zile cu o Toyota Yaris hibrid - 760 de lei, toate tarifele incluzând şi carburantul şi având diferite limite privind numărul de kilometri inclus. Pachetul de 3 zile cu Mercedes clasa C include 600 de kilometri, iar cele pentru o lună de zile cu maşinile Toyota au o limită de 1.500 km. Igor Grosu declarase anterior pentru ZF că start-up-ul are în plan să lanseze asemenea pachete care să concureze cu opţiunea de a utiliza autoturisme în leasing. Platforma are în flotă peste 120 de autoturisme hibride Toyota şi câteva Mercedes-Benz, seria C. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO