Business Hi-Tech

IDEMIA ROMÅNIA, subsidiara locală a liderului francez care oferă soluţii software de identificare biometrică cu acelaşi nume, caută 30 de specialişti IT, care să lucreze în biroul din Bucureşti sau de la distanţă

IDEMIA ROMÅNIA, subsidiara locală a liderului francez...

♦ Compania a închis anul 2021 cu afaceri de peste 136,3 mil. lei (27,5 mil. euro), plus 25% ♦ În cadrul IDEMIA ROMÅNIA lucrau în 2021 peste 220 de angajaţi ♦ Grupul francez IDEMIA are peste 15.000 de angajaţi, având operaţiuni în peste 180 de ţări.

IDEMIA ROMÅNIA, subsidiara locală a companiei franceze cu acelaşi nume, lider global în identitate augmentată, caută să recruteze peste 30 de spe­cia­lişti IT care să ocupe diverse roluri, precum senior integration and qualification engineer, software quality manager, senior IT deployment engineer, integration & qualification engineer, deployment engineer, L1 support engineer, senior Java software developer sau IT security officer, conform informaţiilor pu­blicate de repre­zent­an­ţii companiei pe site-ul propriu. La finalul anului 2021, compania înregistra un număr de peste 220 de angajaţi, arată ultimele date publice.

Conform infor­ma­ţiilor pu­blicate pe site-ul undelucrăm.ro, în august 2021, un angajat full-time în poziţia de L1 support engineer, cu ex­pe­rienţă mai puţin de un an, avea un sa­lariu net lunar de 5.000 lei, plus ti­chete de masă în valoare de 300 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO