Business Hi-Tech

hub:raum, incubatorul de afaceri al Deutsche Telekom: Investim până la 300.000 de euro într-un start-up

Jakub Probola, head of hub:raum & managing director, Cracovia:

„Investim până la 300.000 de euro per start-up. Dar mai importante decât simplul număr sunt sprijinul şi susţinerea pe care le putem oferi start-up-urilor. Fie din punct de vedere al conţinutului sau al strategiei, fie deschizând unele uşi către clienţi potenţiali“.

Jakub Probola, head of hub:raum & managing director, Cracovia: „Investim până la 300.000 de euro per start-up. Dar mai importante decât simplul număr sunt sprijinul şi susţinerea pe care le putem oferi start-up-urilor. Fie din punct de vedere al conţinutului sau al strategiei, fie deschizând unele uşi către clienţi potenţiali“.

Autor: Ioana Nita

30.03.2018, 00:08 815

Incubatorul german a colaborat până acum cu şase start-up-uri din România - DeviceHub, Omnipaste, CTF, TypingDNA, Flashnet şi Agritel.

Hub:raum, incubatorul de afaceri al Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari operatori telecom la nivel global, care extrage anual un miliard de euro de pe piaţa locală, a susţinut anul trecut circa 80 de start-up-uri în principal din domeniul tehnologiei, în arii precum IoT (Internet of Things), reţele 5G sau inteligenţă artificială. Dintre acestea, incubatorul german de start-up-uri a investit în trei proiecte – Reparando (servicii de reparaţii pentru smartphone-uri), Twyla (chatbox pentru relaţii cu clienţii), eParkomat (soluţie inteligentă pentru parcări) şi HypeLabs (kit care permite dezvoltarea de software pentru reţelistică).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO