Business Hi-Tech

Huawei şi VirtualCards îşi unesc forţele: prima aplicaţie românească integrată cu Huawei Wallet

Huawei şi VirtualCards îşi unesc forţele: prima...

Autor: Ioana Nita

22.03.2021, 09:30 468

Huawei Consumer Business Group România, divizia companiei chineze care se ocupă de businessul local de dispozitive mobile, gadget-uri şi alte accesorii, a integrat aplicaţia locală VirtualCards cu Huawei Wallet, funcţionalitate care este disponibilă acum pentru utilizatori atât la nivel local, cât şi la nivel internaţional.

Aceasta este prima integrare a unei aplicaţii locale în cadrul Huawei Wallet, disponibilă la nivel internaţional, ce vine în sprijinul utilizatorilor care îşi doresc să să folosească un portofel digital. Aplicaţia Huawei Wallet le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi centraliza cardurile de loialitate, cardurile cadou, cupoanele, cardurile de acces şi cardurile bancare într-un loc sigur, care poate fi accesat rapid, cu ajutorul telefonului. Aplicaţia Wallet este preinstalată pe anumite modele de smartphone, iar pe celelalte poate fi descărcată din magazinul HUAWEI AppGallery. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO