Business Hi-Tech

Huawei România donează 100.000 de dolari către Salvaţi Copiii, pentru programul “Ora de Net”

Articol cu continut publicitar

Huawei România donează 100.000 de dolari către...
27.12.2019, 11:41 251

În spiritul sărbătorilor, Huawei România sprijină tinerii printr-o iniţiativă desfăşurată împreună cu organizaţia “Salvaţi Copiii”. Compania va susţine printr-o donaţie de 100.000 de dolari  programul “Ora de Net” al organizaţiei Salvaţi Copiii. Huawei România, încă din 2014, a demarat acţiuni de sprijinire a segmentului educaţional, iar prin această nouă activitate, compania doreşte să ajungă la un public tânăr mai larg.

”Huawei a preţuit întotdeauna tinerii de pretutindeni, deoarece compania a înţeles încă de la înfiinţare că ei sunt viitorul pe care trebuie să ne bazăm şi pe care să îl cultivăm încă de la bun început. Huawei România s-a implicat deja în sprijinirea tinerelor talente, de-a lungul anilor, prin mai multe programe educaţionale, iar acum credem că a sosit momentul să facem un pas înainte şi să colaborăm cu Salvaţi Copiii. Apreciem foarte mult activităţile pe care aceştia le desfăşoară, iar Ora de Net este un program pentru care avem o admiraţie aparte. Tocmai de aceea, suntem mai mult decât onoraţi să fim parte din această cooperare”, a declarat George Zhang, CEO Huawei România.

 “Ora de Net” este un program unic în România, care are ca scop promovarea siguranţei pe internet pentru copii şi adolescenţi, iar pentru ca organizaţia să îşi poată atinge acest scop sunt desfăşurate mai multe activităţi precum consilierea copiilor şi părinţilor, activităţi de formare şi ateliere pe teme legate de siguranţa online adresate copiilor şi profesorilor, dar şi o amplă reţea de voluntari la nivel naţional care lucrează cu copiii.

“Într-o societate în care tehnologia evoluează zilnic şi copiii au acces de la vârste din ce în ce mai mici la dispozitive mobile, educaţia cu privire la mediul digital este esenţială. Prin intermediul programului Ora de Net, oferim părinţilor şi cadrelor didactice resursele şi instrumentele necesare prin care aceştia să îşi protejeze copiii împotriva pericolelor online şi să îi îndrume către o navigare utilă. Salutăm iniţiativa celor de la Huawei întrucât doar prin colaborare putem crea un spaţiu sigur în care copiii noştri să poată explora pentru a-şi dezvolta abilităţile şi a evolua armonios.” a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii.

Huawei, prin donaţia de 100.000 de dolari, va ajuta organizaţia Salvaţi Copiii pentru a informa peste 1.000 de părinţi prin evenimente publice organizate în circa 10 oraşe din România.

Portofoliul HUAWEI cuprinde produse, soluţii şi servicii end-to-end competitive şi securizate. Prin colaborarea deschisă cu partenerii de ecosistem, noi creăm valoare de durată pentru clienţii noştri, lucrând pentru a emancipa oamenii, a îmbogăţi viaţa de acasă şi a inspira inovaţia din organizaţii indiferent de dimensiunea şi tipul acestora.

În cadrul HUAWEI, inovaţia se concentrează pe nevoile clienţilor. Compania investeşte în cercetarea fundamentală, concentrându-se pe inovaţiile tehnologice care ajută la progresul omenirii. Huawei are peste 180.000 de angajaţi şi operează în peste 170 de ţări şi regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deţinută integral de către angajaţii săi.

Articol cu continut publicitar

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO