Business Hi-Tech

Huawei lansează în România primul smartphone 5G al companiei, Huawei Mate 20 X

Huawei lansează în România primul smartphone 5G al...

Autor: Alex Ciutacu

13.07.2019, 19:36 173

Chinezii de la Huawei au anunţat lansarea modelului Huawei Mate 20 X, primul telefon comercial al companiei cu capacităţi 5G – un model pe care DIGI RCS&RDS  a anunţat deja că îl va avea în ofertă odată cu lansarea serviciilor 5G în Bucureşti.

„Acum doi ani, ne-am întâlnit cu jurnaliştii şi partenerii noştri de afaceri şi am vorbit despre smartphone-ul viitorului. Pe lângă telefonul pliabil, pe care l-am prezentat deja în timpul MWC 2019, mulţi dintre ei au menţionat viteza de transfer a datelor ca fiind ceva extrem de necesar pentru a uşura comunicarea. Am văzut care sunt nevoile clienţilor noştri şi am îmbunătăţit constant dispozitivele, de aceea am decis să facem un nou pas înainte în ceea ce priveşte tehnologia şi am creat primul smartphone compatibil cu soluţiile 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G).  În plus, am stabilit relaţii de lungă durată cu operatorii de telecomunicaţii din întreaga lume pe care i-am ajutat să dezvolte reţeaua 5G. Suntem foarte încântaţi că avem şansa de a fi primii care prezintă un smartphone complet compatibil cu soluţiile 5G.” – a spus Yanmin Wang, preşedinte al CBG CEE & Nordic Region.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO