Business Hi-Tech

Htc va lansa o tabletă nouă bazată pe Nexus 9

Htc va lansa o tabletă nouă bazată pe Nexus 9

Autor: Dorian Prodan

11.12.2014, 20:23 219

După eşecurile înregistrate cu modelele Flyer şi Jetstream, compania HTC nu s-a mai încumetat să se avânte pe piaţa tabletelor timp de trei ani. Taiwanezii au devenit însă partenerii Google şi au fabricat modelul Nexus 9, iar această tabletă se pare că va fi urmată de un produs dezvoltat integral în nume propriu.

Informaţia a sosit prin intermediul sursei Upleaks, tabelul publicat incluzând şi alte produse noi. Pe lângă viitorul terminal Hima, două versiuni speciale ale acestuia numite Hima Ace şi Hima Ultra sau a unei noi versiuni a camerei de acţiune Re Camera, lista publicată de Upleaks include şi două referinţe la o viitoare tabletă HTC. Aceasta nu are în acest moment decât un nume de cod, însă informaţiile din tabel ne spun că va fi oferită atât în versiune Wi-Fi cât şi LTE, că va fi bazată pe actualul model Nexus 9 şi că va folosi o versiune particularizată de Android.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO