Business Hi-Tech

HTC Flyer - tableta de 7” cu Android 2.4 şi potenţial de gaming

HTC Flyer - tableta de 7” cu Android 2.4 şi ponteţial de gaming

Autor: Daniel Ion

16.02.2011, 15:47 73

HTC trebuia să vină cu o tabletă aparte, scrie Go4It.Altfel, dispozitivul lor s-ar fi pierdut într-un segment de piaţădin ce în ce mai aglomerat. În concluzie, HTC Flyer reuşeşte săiasă în evidenţă nu numai datorită carcasei din aluminiu, ci şi asuportului inedit pentru jocuri promis de producător. Cu unprocesor tactat la 1,5 GHz, 1 GB RAM şi 32 GB pentru stocare, listade specificaţii începe bine.

Mai adăugăm un slot microSD, o cameră de 5 MP cu focalizareautomată în spate, una de 1,3 MP lângă ecran şi modul Bluetooth 3.0şi lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine. Ecranul de 7"dispune de rezoluţia consacrată de 1024x600 de pixeli, iargreutatea dispozitivului ajunge la 415 g cu bateria de 4.000mAh.

Pentru cei care cred că HTC Flyer este un telefon mai mare,Go4It a aflat că tableta dispune de modul GSM quad band şi suportpentru transfer de date HSDPA cu 14,4 Mbps. Mai multe despreHTCFlyer şi lansările de la Expoziţia dela Barcelona citiţi pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO